Οι ελληνορουμανικές σχέσεις στο επίκεντρο Διεθνούς Συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Οι ελληνορουμανικές σχέσεις στο επίκεντρο Διεθνούς Συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη, Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023

Διεθνές συνέδριο με θέμα τις ελληνορουμανικές σχέσεις από την  περίοδο της παρακμής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και τίτλο: «Greek  Romanian Relations from the decline of the Ottoman Empire to the end of the Cold War Era (1821 – 1989)», θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο, Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το συνέδριο, γλώσσα του οποίου θα είναι η αγγλική, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, στις 22 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο 6 και στις 23 Νοεμβρίου στην Αίθουσα 16.

Συνδιοργανωτές του διήμερου διεθνούς συνεδρίου είναι το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών  και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ειδικότερα το «Εργαστήριο Ιστορίας Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης» του Τμήματος, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο «Stefan Cel Mare» της Suceava της Ρουμανίας και την «Balkan History Association».

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να το κάνουν και διαδικτυακά μέσω zoom, από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/94553394902

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font