ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας, κας Ροδούλας Τσιότσου, και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ, (ΜARLAB) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η ομάδα φοιτητριών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και εθελοντριών του MARLAB (https://marlab.ode.uom.gr/) συνεργάστηκαν και συμμετείχαν με εργασία στο διεθνές υβριδικό συνέδριο "XV International Congress on Teaching Cases Related on Public αnd Nonprofit Marketing" το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Λίμα του Περού.

Η ομάδα αποτελείτο από την υποψήφια διδάκτωρ, κα Σμαράγδα Σαμαρά και τις προπτυχιακές φοιτήτριες, Χρυσούλα Δουλάλα, Αθανασία-Σωτηρία Ζαφείρη, Ανδρομάχη Κορωνιάδου και Νεφέλη-Μαρία Σίμου. Η εργασία με τίτλο "APIVITA: SOCIALLY RESPONSIBLE PRODUCTION AND CONSUMPTION" παρουσιάστηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 15/12/2023, και κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Εργασίας Θεματικής Ενότητας - Best Paper Session Award!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εργασίας στο συνέδριο εδώ: https://www.facebook.com/uom.marketing/posts/pfbid0UFekrDKvp2B6G8FgGWCC45tYkKeLzuRdxn6fBMLxBGSk5CvwNeQEdzyq1vho1md2l?notif_id=1702716545275862&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font