Αλλάζει ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης για την Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα


Αλλάζει ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης για την Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024

Στους χώρους της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 12 & Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί τελικά η ημερίδα με θέμα την Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα, αύριο Παρασκευή, 19 Ιανουάριου 2024, στις 12 το μεσημέρι, εξαιτίας των φοιτητικών κινητοποιήσεων στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Infusse», θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και σε αυτήν θα περιλαμβάνονται πολυδιάστατες προσεγγίσεις στον χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, με συμμετοχή εκπροσώπων από δημόσιους φορείς, επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Καταξιωμένοι ομιλητές και ομιλήτριες θα αναπτύξουν ζητήματα ευρείας ενημερωτικής θεματολογίας, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, ζωντανός διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας και πολλά ακόμα δρώμενα!

Στο πλαίσιο αυτό, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από κορυφαίους δημόσιους φορείς, όπως η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και προγράμματα επιχειρηματικής επώασης όπως το EGG και το WALK, το Strascheg Center for Entrepreneurship, Munich, εκπρόσωποι από ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις, όπως η HUAWEI, T-DIGITAL BY DEUTSCHE TELEKOM, ATLANTIS Engineering, MORO Technologies κ.α..

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ευρύ φάσμα κοινού, καλύπτοντας ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, εκπαιδευτές, φοιτητές, απόφοιτους, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υπεύθυνους πολιτικής, Θερμοκοιτίδες Επιχειρήσεων, και Επιχειρηματικούς Αγγέλους.

Ευπρόσδεκτοι είναι επίσης όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Θεσσαλονίκη και θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.more.com/conference/infusse-digital-entrepreneurship-in-edu/

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font