ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024


Σας πληροφορούμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2023-2024 σύμφωνα με απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Ε.Δ.Ε. θα πραγματοποιηθούν από 14 έως 28 Μαρτίου 2024.

Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος θα υποβάλουν τη δήλωσή τους μέσω της διαδικτυακής πύλης φοιτητολογίου https://sis-portal.uom.gr

Προσοχή: Εξετάζεστε μόνο στα μαθήματα που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν υποβάλετε δήλωση μαθήματος, δεν μπορείτε να εξεταστείτε στο εν λόγω μάθημα. Για εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων υποβάλετε αίτημα στην Κοσμητεία της Σχολής Ε.Δ.Ε. (email: kosmiteia.ede@uom.edu.gr). Αιτήματα εξετάζονται και εγκρίνονται από την Κοσμητεία της Σχολής, μόνον εφόσον αφορούν σε τεχνικά κωλύματα που αποδεικνύονται από το Τμήμα Στατιστικής, Μηχανοργάνωσης και Πληροφορικής και σε αποδεδειγμένους λόγους υγείας ή ανωτέρας βίας κατά την περίοδο δηλώσεων. Αιτήσεις φοιτητών/τριών για εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων γίνονται δεκτές έως και δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την έναρξη της εκάστοτε εξεταστικής περιόδου.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών εαρινού εξαμήνου 2023-2024 παρακαλούμε όπως ανατρέξετε: https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/6016/19959-programma-spoudon-lxr-ear-2023-2024.pdf, επίσης για αλλαγές μαθημάτων, αντικαταστάσεις https://www.uom.gr/fin/proptyxiakes-spoydes.

Αναλυτικές πληροφορίες έχουν σταλεί στο φοιτητικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font