Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής: DEVit conference


Ημερομηνία Έναρξης
2020-05-31 00:00:00

Ημερομηνία Λήξης
2020-06-01 00:00:00

Το DEVit conference είναι εδώ για έκτη χρονιά! 
Το μεγαλύτερο συνέδριο για Web developers στα Βαλκάνια επιστρέφει για δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη, στις 31 Μαΐου με full day workshops στο City College και 1 Ιουνίου στο Βασιλικό θέατρο με διεθνούς φήμης ομιλητές.
Αποκτήστε μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες για FrontEnd, BackEnd, DevOps, Mobile και να δικτυωθείτε.
Αν είσαι φοιτητής, χρησιμοποίησε τον κωδικό STUDENT και απέκτησε 30€ έκπτωση σε όλα τα workshops και τα regular εισιτήρια.

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ:  https://devitconf.org/tickets  

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο και για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία βρείτε μας στα social media.
Σας περιμένουμε όλους!
Η ομάδα του DEVit      

 DEVitConference: Το μεγαλύτερο συνέδριο WebDevelopment στα Βαλκάνια, θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

 Η ομάδα του DEVit διοργανώνει φέτος το μεγαλύτερο συνέδριο για Web Developers στα Βαλκάνια. Έχοντας για ομιλητές μια σειρά από κορυφαίους παγκοσμίως επαγγελματίες του χώρου.  Στόχος του συνεδρίου είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας των καλεσμένων ομιλητών. Πρόκειται για άτομα που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των τεχνολογιών που κάνουν το σημερινό παγκόσμιο ιστό πραγματικότητα.

 Η δράση του DEVit είναι και φέτος διήμερη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθούν τα full day workshops στο City College όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε πρακτικό επίπεδο. Ενώ τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, το Βασιλικό Θέατρο θα υποδεχθεί διεθνούς φήμης ομιλητές οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε τεχνολογίες αιχμής.

 Το DEVit αναδεικνύεται το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της κοινότητας των προγραμματιστών και τεχνολόγων της χώρας. Για άλλη μια φορά, προσκαλούνται developers όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρη την Ευρώπη να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τα εργαστήρια του συνεδρίου, αξιοποιώντας μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, αλλά και με τους συμμετέχοντες ομιλητές, συναδέλφους και χορηγούς.

 Να σημειωθεί ότι το συνέδριο διοργανώνεται αποκλειστικά από την τοπική κοινότητα των developers, designers, marketers και φίλων της τεχνολογίας, η οποία ως ομαδική προσπάθεια αριθμεί ήδη περισσότερους από 30 εθελοντές.

 Το DEVit 2020 σε περίληψη:

 Ημερομηνίες: 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2020

● Ομιλητές και Δομή: Ομιλητές, instructors, 2 ημέρες,  παράλληλα workshops

● Κατηγορίες Ομιλιών: FrontEnd, BackEnd, DevOps, Mobile

● Τοποθεσία:

Ομιλίες: Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη.

Workshops: City College, Θεσσαλονίκη.

● Γλώσσα: Αγγλικά

● Εισιτήριο: Τιμή Blinds

 Λίγα λόγια για το DEVit 2019:

Tο DEVit 2019 πραγματοποιήθηκε στις 09 & 10 Ιουνίου 2019 στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη και φιλοξένησε διεθνείς ομιλητές με βαθιά εξειδίκευση σε τεχνολογίες του Διαδικτύου. Ανάμεσά τους ήταν οι: Jerry Nixon

Lead Architect, Commercial Software Engineering, Radoslav Stankov, Head of engineering στο Product Hunt, Debbie Levitt CEO του Ptype UX Agency,  Luciano Mammino Cloud Architect,  Irina Scurtu Design Lead at Endava, Harry Roberts

Consultant Performance Engineer, Orhan Celik, Cloud Solution Architect, Maciej Treder,  Senior Software Development Engineer, Akamai Technologies και Nikolay Stoitsev, Senior Software Engineer at Uber. Gianluca Casati, Fullstack Developer, Bonnie Zhou, Software Engineer της Google και η Maria Kalafatis, Co-Founder at The Cube Athens.

 Σύνδεσμοι:

http://devitconf.org/

 Διοργανωτές:

SKGTech - https://skgtech.io/

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font