ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ


 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020,  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τελετή ορκωμοσίας των υποψηφίων πτυχιούχων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους μέχρι και την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2020 και έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους, η οποία έχει προγραμματιστεί περί ώρα 10:30 π.μ.

  • Οδηγίες για τις/ τους υποψήφιες/ους πτυχιούχους

Στους υποψηφίους πτυχιούχους θα αποσταλούν πριν την ημέρα της ορκωμοσίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, αποκλειστικά και μόνο για χρήση των αποφοίτων του Τμήματος.
  2. σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, αποκλειστικά και μόνο για χρήση των προσκεκλημένων (συγγενών/φίλων κ.α.) των αποφοίτων του Τμήματος.  
  3. Το κείμενο του Όρκου.
  4. Πρωτόκολλο Ορκωμοσίας και φύλλο βαθμολογίας για όσες/ους θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία, τα οποία θα πρέπει η καθεμία/ο καθένας να υπογράψει και να αποστείλει στη Γραμματεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ecosecr@uom.edu.gr την ίδια ή την επόμενη ημέρα της ορκωμοσίας.
  5. Λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία.

                                                                                

  • Οδηγίες διεξαγωγής τελετής ορκωμοσίας

      Ο όρκος εκφωνείται από την/τον πρωτεύσασα/ντα, ενώ οι υπόλοιποι απόφοιτοι ορκίζονται διά ανατάσεως της δεξιάς χειρός.

  Προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων όλων των υποψηφίων πτυχιούχων, θα πρέπει  να συνδεθούν  μία (1) ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 09:30, την ίδια ημέρα.

Τα έντυπα της ορκωμοσίας (αντίγραφα πτυχίων και παραρτήματα διπλώματος) θα υπογραφούν αρμοδίως και θα αποσταλούν ταχυδρομικά, μόνον εφόσον η Γραμματεία παραλάβει ηλεκτρονικά το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και το φύλο βαθμολογίας υπογεγραμμένο από την/τον κάθε ορκισθείσα/έντα.

Τέλος, στο πλαίσιο εφαρμογής του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας με στόχο τη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των σπουδών, καθώς και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παρακαλούνται οι υποψήφιες/οι πτυχιούχοι, να  συμπληρώσουν πριν τη τελετή ορκωμοσίας το παρακάτω ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο:

https://forms.gle/LPbnDMHPeSgZ6JA79

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font