ΔΠΜΣ Ναυτιλία και Θαλάσσιες Μεταφορές: Οικονομική και Πολιτική - Πρόσκληση σε Ομιλία



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ


Στα πλαίσια του μαθήματος «Παγκόσμια Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας / Global Supply Chain Management» του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ναυτιλία και Θαλάσσιες Μεταφορές: Οικονομική και Πολιτική» θα διεξαχθεί ανοιχτή διάλεξη με θέμα «Ο ρόλος των Ναυτασφαλίσεων στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

Προσκεκλημένη ομιλήτρια η κ.  Σταυριάνα Ασπρογιαννίδου, Διευθύντρια και επικεφαλής της Νοτίου Ευρώπης και Μεσογειακών χωρών, Παγκόσμια Ναυτιλιακή Μονάδα, Willis Towers Watson.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 18.30, στο Αμφιθέατρο 5, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ομιλία και διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom: https://zoom.us/j/93937298250.

 

Θέμα: Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ρευστό περιβάλλον τόσο γεωπολιτικά όσο και σε θέματα οικονομικά και τεχνολογικά, θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την κ. Σταυριάνα Ασπρογιαννίδου, όπου θα μας αναλύσει τον ρόλο και τη σημαντικότητα των Ναυτασφαλίσεων στο πλαίσιο του Ναυτιλιακού κλάδου, καθώς και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι managers στο σημερινό επιχειρηματικό πλαίσιο.

 

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font