Εξέλιξη Κρουσμάτων και Εμβολιασμών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ & ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ


Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, συνεχίζουμε την καταμέτρηση των δηλωθέντων κρουσμάτων και καταγράφουμε το ποσοστό των εμβολιασμένων, νοσησάντων και ανεμβολίαστων που εισέρχονται στις κτηριακές μας εγκαταστάσεις, ώστε να διατηρούμε τον έλεγχο της πορείας της πανδημίας εντός της κοινότητας.

Είναι ευτυχές ότι τα κρούσματα στο Πανεπιστήμιο, βαίνουν μειούμενα (μόλις έξι την τελευταία εβδομάδα) σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται ανά εβδομάδα από τους Υπεύθυνους Διαχείρισης Κρουσμάτων. Είναι δε βέβαιο, ότι η μείωση αυτή συναρτάται με την αύξηση των εμβολιασμών που δημιουργούν τείχος ανοσίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας, το 75,81% περίπου των εισερχομένων στο ΠαΜακ, έχει εμβολιαστεί, το 8,54% φέρει πιστοποιητικό νόσησης και το 15,65% παραμένουν ανεμβολίαστοι και διενεργούν εργαστηριακούς διαγνωστικούς ελέγχους. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι, από τις αρχές Νοεμβρίου έως σήμερα, σταδιακά αυξάνει το ποσοστό των εμβολιασμένων και μειώνεται το ποσοστό των ανεμβολίαστων.

*Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε και τους πίνακες με την εξέλιξη των κρουσμάτων και εμβολιασμών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

 

 Ο Πρύτανης

Καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font