Κάλαντα Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης από φοιτητές του Τμήματος ΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ


Κάλαντα Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης από φοιτητές του Τμήματος ΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο έψαλλαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, φοιτητές και κλιμάκιο του γυναικείου βυζαντινού χορού "ΕΥ ΝΕΑΝΙΔΕΣ" του Εργαστηρίου Ποιητικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίοι με τις εξαίσιες φωνές τους δημιούργησαν χαρμόσυνη ατμόσφαιρα προαναγγέλλοντας με παραδοσιακό τρόπο τη μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ.Φιλόθεος, δέχθηκε τις ευχές από τους συνοδούς των φοιτητών και φοιτητριών, τον κ. Νικόλαο Σαμαρά, Καθηγητή του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών, Διοικητικών Υποθέσεων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον κ. Γεώργιο Πατρώνα, συντονιστή της όλης παρουσίας στο επισκοπικό μέγαρο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτατος, αφού τραγούδησε μαζί με τους φοιτητές και τις "ΕΥ ΝΕΑΝΙΔΕΣ" κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κέρασε όλους τους παρευρισκομένους που τον επισκέφθηκαν, τους ευχαρίστησε θερμά για την αγάπη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε ευφρόσυνα και ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

f1

f1

f2

f2

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font