ΟΜΜΘ: Μένουμε ενεργοί, Μένουμε σπίτι… με μεταδόσεις πρωτότυπου καλλιτεχνικού υλικού όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα


ΟΜΜΘ: Μένουμε ενεργοί, Μένουμε σπίτι… με μεταδόσεις πρωτότυπου καλλιτεχνικού υλικού όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα, τόσο διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι παρόν και θέλει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα: ότι ο φόβος και η απομόνωση δεν μπορούν να νικήσουν την ανάγκη του ανθρώπου για συγκίνηση και ψυχική ανάταση μέσω της τέχνης.

Ανέλαβε λοιπόν μια μοναδική πρωτοβουλία και προχώρησε σε νέες παραγωγές μουσικών εκδηλώσεων, καλώντας σημαντικούς καλλιτέχνες στη σκηνή «Αιμίλιος Ριάδης» για να παρουσιάσουν έργα απόλυτα εναρμονισμένα με το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών. Οι παραγωγές θα μεταδοθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Οι δύο πρώτες δράσεις της σειράς αυτής έγιναν σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ). Αναμένεται και συνέχεια με άλλους κύκλους δράσεων και σε συνεργασία με άλλους φορείς

Οι μεταδόσεις, που διαρκούν περίπου 40 λεπτά, θα γίνονται κάθε μέρα στις 19:00 μέσα από το κανάλι του ΜΜΘ στο Youtube (https://www.youtube.com/user/Tchgreece), αλλά και από τη σελίδα του στο facebook.

Η όλη δράση έχει την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο το προηγούμενο διάστημα οργάνωσε δύο τηλεδιασκέψεις με τους πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και χρηματοδοτεί αυτήν την πρωτοβουλία για να ενισχύσει την καλλιτεχνική δημιουργία και να στηρίξει τους καλλιτέχνες σ’ αυτές τις δύσκολες για όλους συνθήκες.


Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα των μεταδόσεων στο συνημμένο αρχείο.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font