Πρόγραμμα Εξετάσεων


 Επαναληπτική Εξεταστική 2019-2020

31/8/2020 - 3/10/2020

 

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ (31/8/2020)

Το πρόγραμμα της εξεταστικής έχει διορθωθεί για τα μαθήματα των κ.κ. Σταματόπουλου, Χρυσανθοπούλου, Μάνου, Κουργιώτη και Παρασκευόπουλου


Σύμφωνα με την απόφαση αρ. 30/30-7-2020 της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, η εξεταστική θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως (διαδικτυακά).

 

Γενικές οδηγίες συμμετοχής στις εξετάσεις

Προκειμένου να λάβετε μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων Σεπτεμβρίου 2020, θα πρέπει:

 1. Να εξετάσετε προσεκτικά το Πρόγραμμα Εξετάσεων:  https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/4636/7520-Exams_Sept_2020.pdf
 2. Να εντοπίσετε τα μαθήματα που πρόκειται να εξεταστείτε (όσα έχετε ήδη δηλώσει κατά την περίοδο των δηλώσεων Οκτωβρίου 2019 και Μαρτίου 2020 αφού η εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου είναι επαναληπτική και δεν χρειάζεται άλλη δήλωση μαθημάτων στο student's web)
 3. Να ελέγξετε μέσω ποιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα εξεταστούν (google meet, zoom, oepneclass, απαλλακτική εργασία) και φυσικά τη μέρα και ώρα της εξέτασης.
 4. Να ελέγξετε ότι ο εξοπλισμός που διαθέτετε (υπολογιστης, κάμερα, μικρόφωνο) λειτουργεί κανονικά και ότι έχετε πρόσβαση στο internet.
Αναφορικά με τις πλατφόρμες που θα χρησιμοποιηθούν, ισχύουν τα εξής:
 • Το Google Meet θα χρησιμοποιηθεί για τις προφορικές εξετάσεις αλλά και για την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων στην εξέταση, άρα θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χώρος που θα χρησιμοποιήσετε να έχει ησυχία για να μην έχετε πρόβλημα ακρόασης κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
 • Το zoom θα χρησιμοποιηθεί για τις προφορικές εξετάσεις ή/και για την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων. Ισχύουν όσα και για το google meet.
 • Για την αποστολή της απαλλακτικής εργασίας θα ακολουθήσετε τις οδηγίες του εκάστοτε διδάσκοντος.
 • Η πλατφόρμα eclass του Τμήματος ΒΣΑΣ βρίσκεται στο https://openeclass2.uom.gr/. ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι το έχετε αποθηκεύσει σαν σύνδεσμο γιατί στην αρχή ήταν διαφορετικός και δεν ισχύει πλέον για το Τμήμα μας.
  • Όσοι δεν γραφτήκατε κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου, θα πρέπει πρώτα να πατήσετε "Εγγραφή" από το μενού της πλατφόρμας στα αριστερά. (Φυσικά, εάν έχετε ήδη γραφτεί στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, δεν χρειάζεται επανεγγραφή.) Εγγράφεστε με το πανεπιστημιακό σας email και κωδικούς το αργότερο μέχρι τις 28/8/2020. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μπείτε στον ακαδημαϊκό σας λογαριασμό, πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υπολογιστών στο 2310891800 ή στο help@uom.gr. 
  • Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα, θα ψάξετε να βρείτε τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν και πρόκειται να εξεταστούν μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας (τσεκάρετε πρώτα το πρόγραμμα εξετάσεων).ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι όλα τα μαθήματα ακόμη μέσα στην πλατφόρμα.  
   • Υπάρχουν μαθήματα τελείως ανοικτά που πατώντας επάνω τους σας βάζει κατευθείαν μέσα στο υλικό του μαθήματος.
   • Υπάρχουν μαθήματα ανοικτά με εγγραφή ή τελείως κλειδωμένα που πατώντας πάνω τους σας βγάζει σε αίτηση εγγραφής που τη συμπληρώνετε (ενδεικτικά γράφετε "Για συμμετοχή στην εξεταστική") και θα σας αποδεχθεί ο εκάστοτε διδάσκοντας. Όταν γίνει αυτό θα σας έρθει αυτοματοποιημένο μήνυμα και θα ξέρετε ότι έχετε γίνει δεκτός/ή.
  • Όσα μαθήματα γίνονται σε συνδιδασκαλία με άλλα Τμήματα, π.χ. το ΛΧ, θα πρέπει να κάνετε την παραπάνω διαδικασία στην πλατφόρμα του κάθε Τμήματος (https://www.uom.gr/8463-eggrafh-stis-platformes-eclass-enopsei-ths-eksetastikhs-toy-septembrioy-2020)
Για την περίπτωση αδυναμίας χρήσης του δικού σας υπολογιστή ή γενικά ύπαρξης τεχνικής δυσκολίας συμμετοχής σας στις εξετάσεις, θα πρέπει να αποστείλετε στη γραμματεία (bsosecr@uom.gr) σχετική υπεύθυνη δήλωση (https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/4636/7097-ypdhlvsh_june20.docx) το αργότερο μέχρι τις 27/8/2020, ώστε να φροντίσουμε να συμμετάσχετε από χώρους και υπολογιστές του Πανεπιστημίου 

Για οποιοδηποτε πρόβλημα ή παρατήρηση ή ερώτηση, παρακαλούμε ρωτήστε μας εγκαίρως στο τηλ 2310891645, ή στο mail της γραμματείας (bsosecr@uom.gr) ή στο veconom@uom.edu.gr

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ