Πρόγραμμα Εξετάσεων


 Εξεταστική Χειμερινού εξαμήνου 2020-2021

27/1/2021 - 13/2/2021

 

 

Γενικές οδηγίες συμμετοχής στις εξετάσεις

Προκειμένου να λάβετε μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2020-2021, θα πρέπει:

  1. Να εξετάσετε προσεκτικά το Πρόγραμμα Εξετάσεων https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/4636/8965-Exams_Jan2021_180121.pdf
  2. Να εντοπίσετε τα μαθήματα που πρόκειται να εξεταστείτε (όσα έχετε ήδη δηλώσει κατά την περίοδο των δηλώσεων Οκτωβρίου 2020)
  3. Να ελέγξετε μέσω ποιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα εξεταστούν (google meet, zoom, oepneclass, απαλλακτική εργασία) και φυσικά τη μέρα και ώρα της εξέτασης.
  4. Να ελέγξετε ότι ο εξοπλισμός που διαθέτετε (υπολογιστης, κάμερα, μικρόφωνο) λειτουργεί κανονικά και ότι έχετε πρόσβαση στο internet.
  5. Να συμπληρώσετε τη δηλωση συμμετοχής στις εξετάσεις με εξ αποστάσεως μεθόδους (https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/4636/8969-hlektroniki-dilosi-sim.pdf) και να την αποστείλετε στον καθηγητή του μαθήματος που εξετάζεστε μόνο εάν το μάθημα δεν εξετάζεται μέσω eclass
Αναφορικά με τις πλατφόρμες που θα χρησιμοποιηθούν, ισχύουν τα εξής:
  • Το Google Meet θα χρησιμοποιηθεί για τις προφορικές εξετάσεις αλλά και για την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων στην εξέταση, άρα θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χώρος που θα χρησιμοποιήσετε να έχει ησυχία για να μην έχετε πρόβλημα ακρόασης κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
  • Το zoom θα χρησιμοποιηθεί για τις προφορικές εξετάσεις ή/και για την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων. Ισχύουν όσα και για το google meet.
  • Για την αποστολή της απαλλακτικής εργασίας θα ακολουθήσετε τις οδηγίες του εκάστοτε διδάσκοντος.
  • Αναφορικά με την πλατφόρμα eclass οι οδηγίες που έχουν δοθεί από την Πρυτανεία αναφέρονται στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uom.gr/about/eksetastikh-xeimerinoy-eksamhnoy-akadhmaikoy-etoys-2020-21 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να εγγραφείτε στα μαθήματα που θέλετε να εξεταστείτε (εφόσον αυτά εξετάζονται μέσω eclass) στην πλατφόρμα των εξετάσεων του Τμήματός μας https://exams-bso.uom.gr/  (κίτρινο φόντο - ενδεχομένως να χρειαστεί νέα εγγραφή σας στην πλατφόρμα αυτή - προσέξτε τα αποθηκευμένα links που τυχόν έχετε)
Για την περίπτωση αδυναμίας χρήσης του δικού σας υπολογιστή ή γενικά ύπαρξης τεχνικής δυσκολίας συμμετοχής σας στις εξετάσεις, θα πρέπει να αποστείλετε στη γραμματεία (bsosecr@uom.gr) σχετική υπεύθυνη δήλωση (https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/4636/7097-ypdhlvsh_june20.docx) το αργότερο μέχρι τις 22/1/2021, ώστε να φροντίσουμε να συμμετάσχετε από χώρους και υπολογιστές του Πανεπιστημίου 

Για οποιοδηποτε πρόβλημα ή παρατήρηση ή ερώτηση, παρακαλούμε ρωτήστε μας εγκαίρως στο τηλ 2310891645 / 375 / 433, ή στο mail της γραμματείας (bsosecr@uom.gr)

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ