Συγγράμματα


ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024


Σύμφωνα με το υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου 28934/Ζ1 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου από τους φοιτητές/τις φοιτήτριες, άρχισε:

την 21/03/2024  και ολοκληρώνεται την 24/05/2024

Η περίοδος διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές/στις φοιτήτριες για το εαρινό εξάμηνο ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 (με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές).

 

Επισημανσεις: 

*Για τους επί πτυχίω (9ο εξάμηνο και πλέον) μπορούν να κάνουν χρήση της εμβόλιμης εξεταστικής  χειμερινού και εαρινού εξαμήνου και μπορούν να υποβάλλουν  στην εαρινή περίοδο δηλώσεων, δύο ξεχωριστές δηλώσεις μαθημάτων, μία για την περίοδο εαρινή και μία για την εμβόλιμη εαρινή (χειμερινά μαθήματα).

*Ερωτήσεις που αφορούν τις δηλώσεις παρακαλώ στείλτε ξεχωριστό  μήνυμα στο bsosecr@uom.gr διότι (εγώ) βρίσκομαι σε άδεια μέχρι τέλους του μήνα. Θα απαντηθούν απο Τριτη 26/3.

*Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται υποχρεωτικά και  αποκλειστικά και μόνο μέσω της πλατφόρμας του  sis-portal.uom.gr στις καθορισμένες ημερομηνίες που ανακοινώνονται κάθε εξάμηνο.

*Αν κάποιος φοιτητής δεν κάνει δήλωση μαθημάτων για το τρέχον εξάμηνο, δεν δικαιούται συγγράμματα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων αυτού του εξαμήνου καθώς και της επαναληπτικής του Σεπτεμβρίου.

*Όσον αφορά τις δηλώσεις συγγραμμάτων θα σας ενημερώσουμε σχετικά άμεσα για την περίοδο και το άνοιγμα αυτών.

*Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με την έναρξη των δηλώσεων και της διανομής συγγραμμάτων για τη εαρινή περιόδο του ακαδημαϊκού έτους 2023-24 μπορείτε να το βρείτε εδώ.

*Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου με αποστολή μηνύματος στο  (https://eudoxus.gr/contact).

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font