Συγγράμματα


Παράταση Περιόδου Διανομής Συγγραμμάτων

έως 31 Μαΐου 2021


Η κατ'οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

 


 

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2020-2021 των φοιτητών θα ξεκινήσουν την 22 Μαρτίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς όλους τους δικαιούχους φοιτητές, θα πραγματοποιηθεί με κατ' οίκον διανομή αυτών, λόγω των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,  

Στη δήλωσή τους οι φοιτητές, θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα πεδία της "Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης" για την κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων που θα επιλέξουν

Η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τριτη 6 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε εδώ

https://eudoxus.gr/StudentBookSelection

* Η ηλεκτρονική δήλωση συγγραμμάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές.

* Για την ορθή δήλωση των συγγραμμάτων είναι καλό να έχετε εκτυπωμένη τη δήλωση μαθημάτων σας ώστε να έχετε τον κωδικό του μαθήματος.

* Ο μέγιστος αριθμός συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο είναι τα 8, ενώ δεν μπορείτε να έχετε πάνω από 48 διδακτικά συγγράμματα συνολικά καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

 * Οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα 6 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν συγγράμματα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορείτε να πάρετε συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα που έχετε προσθέσει στην τελευταία σας δήλωση μαθημάτων και φαίνονται στην καρτέλα σας στο studentsweb.

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font