Συγγράμματα


Παράταση Περιόδου Διανομής Συγγραμμάτων

έως 31 Μαΐου 2021


Η κατ'οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

 


 

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2020-2021 των φοιτητών θα ξεκινήσουν την 22 Μαρτίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς όλους τους δικαιούχους φοιτητές, θα πραγματοποιηθεί με κατ' οίκον διανομή αυτών, λόγω των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,  

Στη δήλωσή τους οι φοιτητές, θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα πεδία της "Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης" για την κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων που θα επιλέξουν

Η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τριτη 6 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε εδώ

https://eudoxus.gr/StudentBookSelection

* Η ηλεκτρονική δήλωση συγγραμμάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές.

* Για την ορθή δήλωση των συγγραμμάτων είναι καλό να έχετε εκτυπωμένη τη δήλωση μαθημάτων σας ώστε να έχετε τον κωδικό του μαθήματος.

* Ο μέγιστος αριθμός συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο είναι τα 8, ενώ δεν μπορείτε να έχετε πάνω από 48 διδακτικά συγγράμματα συνολικά καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

 * Οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα 6 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν συγγράμματα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορείτε να πάρετε συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα που έχετε προσθέσει στην τελευταία σας δήλωση μαθημάτων και φαίνονται στην καρτέλα σας στο studentsweb.