Πληροφορίες, Site, Επαφές, Εγγραφές


 Η Ιστορία μας

Ο Σύλλογος αποφοίτων MBA Alumni ξεκίνησε τη δράση του το 2011. Έκτοτε ψηφίζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε 2 χρόνια, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.

Στη διάρκεια των 9 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, έχουν γίνει σημαντικές δράσεις και έχει δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για να μπορούμε τώρα να συζητάμε για πραγματική εξέλιξη και εδραίωση του Συλλόγου ως αυτόνομης μονάδας, με σταθερά δυνατό έργο και εξωστρέφεια.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προηγούμενες διοικήσεις για τις δράσεις τους. Όλοι οι προκάτοχοι συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην εδραίωση ενός σημαντικού Συλλόγου.

 Η νέα Σύσταση

Στις 10 Δεκεμβρίου του 2019 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και ψηφίστηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου των Αποφοίτων.

Η νέα ομάδα καταρτίζεται από στελέχη της αγοράς σε διαφορετικούς κλάδους που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στο απαιτητικό έργο του Συλλόγου.

  • Πρόεδρος: Ωραιοζήλη (Ζιζή) Συμεωνίδου
  • Αντιπρόεδρος: Ελένη Καραγκιόζη
  • Γραμματέας: Θεοδόσιος Μήττος
  • Ταμίας: Δημήτριος Φακάζης
  • Μέλος-Υπεύθυνη Μάρκετινγκ: Αναστασία Καραμπουρνιώτη
  • Μέλος-Υπεύθυνη Οικονομικών: Αικατερίνη Γεωργοπούλου
  • Μέλος – Υπεύθυνος Ψηφιακών Μέσων: Γεώργιος Σερίδης

Στόχοι & Όραμα

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του MBστο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έχει στόχο και όραμα να γίνει ένας οργανωμένος Σύλλογοςμε εξωστρέφεια, διαφάνεια και διάθεση για δράση.

Θα διαφημίζει το Πανεπιστήμιο και τους αποφοίτους του και θα παράξει έργο, σημαντική κληρονομιά για όλους, φοιτητέςαποφοίτους και διδάσκοντες.

Οι συναντήσεις των μελών του Συλλόγου είναι εξαιρετικά συχνές με στόχο την ιδανικότερη λειτουργία του Συλλόγου και την υλοποίηση του οργανωμένου πλάνου δράσης. Προτεραιότητα είναι να λειτουργεί ο Σύλλογος ως ομάδα με ανοιχτούς ορίζοντες και διαδραστικότητα με όλα τα μέλη, νέα και παλαιά, καθώς και τους φορείς και διδάσκοντες τουΠανεπιστημίου Μακεδονίας και όχι μόνο.

 O ενεργός ρόλος όλων των αποφοίτων

 Το ΔΣ του Συλλόγου MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διαθέτει λεπτομερές και οργανωμένο πλάνο δράσης και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου, τους διδάσκοντες και κυρίως όλα τα μέλη, έχουμε την πεποίθηση ότι θα κάνουμε πράξη τους στόχους μας για το καλό του Συλλόγου.

 Η συμβολή όλων είναι πολύτιμη και απαραίτητη και υπολογίζουμε σε αυτήν! Στόχος μας είναι όλες οι εργασίες και τα projects του Συλλόγου να υλοποιούνται με συνέργειες εθελοντικές και μη από τους αποφοίτους μας.

 Ως εκ τούτου, σας καλούμε να δηλώσετε το παρόν και να μας κοινοποιήσετε τις σκέψεις σας, τυχόν προβληματισμούς, ιδέες και τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να προσφέρετε έργο στον Σύλλογό μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ιστοσελίδα:

http://mbaalumni.uom.gr

 

Επαφές:

Email mba-graduates@uom.edu.gr

Γραφείο: Γραφείο 201, 2ος όροφος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945376000

Εγγραφές

http://goo.gl/forms/z7ECCvYIZg


 Κοινωνικά Δίκτυα:

 https://www.facebook.com/uommbaalumni

 https://www.instagram.com/uom_mba_alumni

 https://www.linkedin.com/in/uom-mba-alumni

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font