Προγράμματα Εξετάσεων


  Κανονισμός Εξετάσεων

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τον κανονισμό εξετάσεων του Τμήματος. εδώ: 

  https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/5272/2821-exetaseon_2019.pdf

   ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

   Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

   Οι πλατφόρμες eClass θα παραμείνουν διαθέσιμες για νέες εγγραφές από 20/1/2021 έως και 22/1/2021.

   Προσοχή οι φοιτητές πρέπει να κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

   Σε κάθε περίπτωση σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο e-class αφορά μόνο στη διαδικασία συμμετοχής σας στις εξετάσεις και δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την δήλωση μαθημάτων, που οφείλει ο κάθε φοιτητής να έχει πραγματοποιήσει στην αρχή του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων που οφείλει.

    ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ο.Ε.

    Πρόγραμμα εξετάσεων με εξ αποστάσεως μεθόδους ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
    • ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ προγράμματος εξετάσεων με εξ αποστάσεως μεθόδους Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021
     Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 11/15.1.2021 έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου και ύστερα από σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων στις 13/1/2021, η διεξαγωγή των εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2020-2021) θα πραγματοποιηθεί με εξ αποστάσεως μεθόδους, με έναρξη στις 27.1.2021 και λήξη στις 16.2.2021. Κατά συνέπεια, η προγραμματισμένη εξέταση των μαθημάτων στις 25 και 26/1/2021 έχει μετατεθεί σε επόμενες ημερομηνίες. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε άμεσα τον παραπάνω σύνδεσμο για να δείτε τις αλλαγές στο πρόγραμμα εξετάσεων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021 του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
    Η απόφαση της Συγκλήτου για τις εξετάσεις με εξ αποστάσεως μεθόδους Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021

    Δείτε την απόφαση της Συγκλήτου σχετικά με τις εξετάσεις με εξ΄ααποστάσεως μεθόδους, εδώ: 

     Διαδικασία δήλωσης αδυναμίας στη διαδικτυακή εξέταση
     • Υπεύθυνη Δήλωση για Αδυναμία Συμμετοχής στη Διαδικτυακή Εξέταση και Προσέλευση στο χώρο του Πανεπιστημίου
      Φοιτητές οι οποίοι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής σε εξέταση με εξ αποστάσεως μεθόδους λόγω ανωτέρας βίας, εάν τέτοια αποδεδειγμένα υπάρχει λόγω έλλειψης των απαραίτητων τεχνολογικών προϋποθέσεων και υποδομών πρέπει να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, το αργότερο 27-8-2020 προκειμένου να προσέλθουν σε χώρο του Πανεπιστημίου στον οποίο θα διατίθεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός και θα πληροί τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ.
     Οδηγίες για έκδοση Υπηρεσιακού Σημειώματος

     Οι φοιτητές/τριες που χρειάζονται υπηρεσιακό σημείωμα  με το οποίο θα βεβαιώνεται η συμμετοχή τους στις εξετάσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, προκειμένου να το καταθέσουν στην υπηρεσία τους ή την εργασία τους, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

     1. Ο φοιτητής/ η φοιτήτρια "κατεβάζει" το «Υπηρεσιακό σημείωμα συμμετοχής σε εξετάσεις» από την ιστοσελίδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
     2. Συμπληρώνει τα σημεία 1, 2 (κάνοντας «κλικ», εμφανίζεται αναδυόμενο μενού) καθώς και 3 (πληκτρολογεί  τα στοιχεία που ζητούνται), που βρίσκονται στις περιοχές με το πορτοκαλί χρώμα και αποστέλλει συμπληρωμένο το έντυπο με e-mail στη Γραμματεία, αμέσως μετά την εξέταση του μαθήματος.
     3. Η Γραμματεία προωθεί το έντυπο στον υπεύθυνο/η διδάσκοντα/ουσα για έλεγχο και υπογραφή, το θεωρεί αρμοδίως και το επιστρέφει σκαναρισμένο με e-mail στον/στην ενδιαφερόμενο/η φοιτητή/τρια.
      Πτυχιακή εξεταστική

      Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (αρ. 1 / 13-9-2017 Σ.Τ.) , στις εξεταστικές του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου θα εξετάζονται , εφεξής,  μόνο μαθήματα των οικείων εξαμήνων, χειμερινών και εαρινών, αντίστοιχα.