Προγράμματα Εξετάσεων


  Πρόγραμμα εξετάσεων με εξ αποστάσεως μεθόδους Σεπτεμβρίου 2020
  Η απόφαση και το Παράρτημα της Συγκλήτου 30/30.7.2020

  Δείτε την απόφαση της Συγκλήτου εδώ: 

   ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

   Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

    Οι πλατφόρμες eClass θα παραμείνουν διαθέσιμες για νέες εγγραφές από 20/7/2020 έως και 28/8/2020.

    Αν είχατε συμμετάσχει στην προηγούμενη εξεταστική, τότε δεν θα χρειαστεί εγγραφή στην πλατφόρμα. Ωστόσο θα χρειαστείτε εγγραφή στα μαθήματα που θα εξεταστείτε στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, εφόσον δεν είχατε κάνει την εγγραφή σας για την εξεταστική του Ιουνίου ή ο διδάσκων ζητά εκ νέου εγγραφή όλων των εξεταζόμενων φοιτητών. Θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά την πλατφόρμα ώστε να εγγράφεστε στα μαθήματα που θα εξεταστείτε μόλις σας το επιτρέψουν οι διδάσκοντες.

    Οι φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα πρέπει να πραγματοποιήσουν υποχρεωτικά την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

    Σε κάθε περίπτωση σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο e-class αφορά μόνο στη διαδικασία συμμετοχής σας στις εξετάσεις και δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την δήλωση μαθημάτων, που οφείλει ο κάθε φοιτητής να έχει πραγματοποιήσει στην αρχή του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων που οφείλει.

    ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ο.Ε.

    

    Καταληκτικές ημερομηνίες αναφορικά με την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2020-Πρυτανεία

    Στο πλαίσιο της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 (31/8 - 3/10.2020) σας εφιστούμε την προσοχή στις παρακάτω καταληκτικές ημερομηνίες για τις οποίες θα πρέπει να ενημερώσετε τους φοιτητές σας

    • έως 28.8.2020 εγγραφή στο κεντρικό eclass 
    • έως 27.8.2020 υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης αδυναμίας φοιτητών για συμμετοχή σε εξέταση με εξ αποστάσεως μεθόδους λόγω ανωτέρας βίας, εάν τέτοια αποδεδειγμένα υπάρχει λόγω έλλειψης των απαραίτητων τεχνολογικών προϋποθέσεων και υποδομών.     

    Από την Πρυτανεία

    • Υπεύθυνη Δήλωση για Αδυναμία Συμμετοχής στη Διαδικτυακή Εξέταση και Προσέλευση στο χώρο του Πανεπιστημίου
     Φοιτητές οι οποίοι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής σε εξέταση με εξ αποστάσεως μεθόδους λόγω ανωτέρας βίας, εάν τέτοια αποδεδειγμένα υπάρχει λόγω έλλειψης των απαραίτητων τεχνολογικών προϋποθέσεων και υποδομών πρέπει να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, το αργότερο 27-8-2020 προκειμένου να προσέλθουν σε χώρο του Πανεπιστημίου στον οποίο θα διατίθεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός και θα πληροί τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ.
    Οδηγίες για έκδοση Υπηρεσιακού Σημειώματος

    Οι φοιτητές/τριες που χρειάζονται υπηρεσιακό σημείωμα  με το οποίο θα βεβαιώνεται η συμμετοχή τους στις εξετάσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, προκειμένου να το καταθέσουν στην υπηρεσία τους ή την εργασία τους, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

    1. Ο φοιτητής/ η φοιτήτρια "κατεβάζει" το «Υπηρεσιακό σημείωμα συμμετοχής σε εξετάσεις» από την ιστοσελίδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
    2. Συμπληρώνει τα σημεία 1, 2 (κάνοντας «κλικ», εμφανίζεται αναδυόμενο μενού) καθώς και 3 (πληκτρολογεί  τα στοιχεία που ζητούνται), που βρίσκονται στις περιοχές με το πορτοκαλί χρώμα και αποστέλλει συμπληρωμένο το έντυπο με e-mail στη Γραμματεία, αμέσως μετά την εξέταση του μαθήματος.
    3. Η Γραμματεία προωθεί το έντυπο στον υπεύθυνο/η διδάσκοντα/ουσα για έλεγχο και υπογραφή, το θεωρεί αρμοδίως και το επιστρέφει σκαναρισμένο με e-mail στον/στην ενδιαφερόμενο/η φοιτητή/τρια.
    Πτυχιακή εξεταστική

    Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (αρ. 1 / 13-9-2017 Σ.Τ.) , στις εξεταστικές του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου θα εξετάζονται , εφεξής,  μόνο μαθήματα των οικείων εξαμήνων, χειμερινών και εαρινών, αντίστοιχα.